13.4.07

134. Heaven's not enough...

Не ми стигна, вярваш ли ми?!
Всички тия часове... не ми стигнаха...
Но може би не трябва да ставам егоистична и да искам прекалено много...

photo by: smallstranger

Някои хора са късметлии. Някои виждат усмивката ти всеки ден, някои те прегръщат всеки ден, някои... щастливци. И Тя искрено им завиждаше... макар че те виждаше само за втори път, тя наистина им завиждаше. Не мислеше, че е честно, не мислише, че е правилно... и Тя искаше да вижда усмивката ти всеки ден... и Тя искаше да се радва на слънцето в очите ти, на музиката в душата ти, на песента на устните ти... Не, не беше честно и Тя сърдито тропаше с краче. Нея жестоко я глождеше мисълта, че си толкова далеч от нея, че си толкова далеч от очите й... И после и хрумна, че ако ти беше тук, по наблизо... под носа й... тогава може би дори по жестоката ирония на съдбата бихте могли да сте се разминали и да не се познавате дори. И тихичко изрече едно "Благодаря"... Благодареше на съвпаденията, благодареше на нещата, които Ви свързаха. Дори благодареше на това, че ако не се бяхте скарали още от начало сигурно нищо нямаше да е същото...

Казват, че най - големите приятелства се започват със скандали...

Благодаря ти, Злати... за чудесния ден, за чудесните емоции, за чудесния ти смях, за чудесното ти присъствие... Надявам се скоро пак да видя, пак да те прегърна и пак да видя как се усмихваш, защото ако не съм ти казвала... имаш най - очарователната усмивка от всичките ми приятелки. Опитвам се да си представя какво ли би било да мога да те виждам всяка седмица... да мога да ти се радвам, да излизаме навън, да снимаме заедно, да си пеем нещо или да Ви чуя как свирите с Радо... Сигурно ще си е направо неземно... Но каквото стане... Аз съм благодарна дори на това, че познавам някой... като теб.
А и да ти кажа само, че ти стискам палци за изпита утре... Ти можеш и ще се справиш... Аз вярвам в това... Със синият ми облак слушаме VAST - Desert Garden... Защото е само твоя!

VAST - Desert Garden...

Do you feel like I do
Tired of everything?
Can you feel what I can
Almost everything?

I wanna leave today
The sky is big and my life is small
I wanna leave with you
So we can build a perfect garden

The stars are far away
I can see them with my eyes
I watch them fade away
Like the moments of my life

I wanna leave today
The sky is big and my life is small
I wanna leave with you
So we can build a desert garden

The stars are far away
I can see them with my eyes
We watch them fade away
Like the moments of my life

Strange how the houses look
Exactly all the same
And you're just a slave like me
At least I know it's true

I wanna leave today
The sky is big and my life is small
I wanna leave with you
So we can build a desert garden

The stars are far away
I can see them in my eyes
We watch them fade away
Like the moments of my life...

P.S.: И да знаеш, че си гледах речника преди малко... отворих на "О" и погледнах за думата "обикновена" и знаеш ли какво пишеше срещу нея?! "С тази дума бихте могли да опишете всеки друг, но не и Злати... защото обикновените хора не могат да летят... а тя умее..."

1 comment:

zoe said...

...нямаш абсолютно никаква представа какво ми причини току що...

Не, няма да се обяснявам тук...

Обичам те ...