29.10.08

287. Ммм... ЧРД?

фото: не знам, ама е велико!

Искам да има тогава подзаглавие:
"Най-оригиналното пожелание за рожден ден"

С "Честит рожден ден, Косе!" добре ли е да започна? И ако аз започвам, то ти ще свършваш! Ха!! С две удивителни. Та, Косе.. честит рожден ден! Ммм... забравих.. по - скоро, не знам как да започна.. Иво?!
*Иво пише нещо много дълго*

Абстрахирайки се напълно от думата "свършване" *виждаш ли колко много те харесвам, Косе, като не правя тъпи шеги с това, къде, с кого и как си свършил":

Косе, Косе, Косе, Косе! Не... *мълчание, следвано от сериозен глас* Съчинителю! Велики севлиевчанино! Загубеният из гората!

Хрис?

Добре, очевидно все пак аз ще трябва да започна. Косе.. (сериозно) пожелаваме ти..

Много пътешествия, в които те придружават улични песове, дъждовни капки, големи локви, подгизнали дъждобрани и ботуши пълни с вода, Мирита, усмивки в оргазъм, подскоци, охлюви с шарени черупки, влакове със задушни купета и червени килими и безброй и един билета.
Иво?!

А ние пък ти пожелаваме да си вечен спътник на музата Скръц *позната в пошлите среди на дългокоси поети и писатели като феята на перото*; много драсканици и хартиени самолетчета. Дано не си намериш карта на Севлиево, за да можеш да се загубиш истински и да изживееш най-мечтаното приключение!

И искам с теб по Росица и Негойчовицаааа... Мух.

Хм, сега пък аз какво да пожелая? Започваме да се изчерпваме. А Те му пожелават и да продължава да се плези по снимките, да излъчва все така ентусиазъм и да заразява с позитивизъм всички наоколо. Най - вече Хрис, която се разписка като видя снимката с големия розов език и жълта тениска.

Но Иво държи да отбележи, че е по-голям фен на тези аватарни снимки, след като има ЦЯЛА ПАПКА с тях.


Хрис е в потрес и иска всичките снимки на Косето и му е малко сърдита, задето не и пише по - често и не и праща снимки, но тя му праща една целувка по бузката и много му се радва(Ти пък не можеш да му пратиш целувка дори по бузката, защото това ще постави под въпрос твоята сексуалност! Ха!! С две удивителни.).

КОСЕЕЕЕЕЕЕ, наведи се *че май ми стана висок веч'*, да ти мацна една сочна по бузата. И да кажа, че моята сексуалност си е наред, моля-моля *ти за какво мислиш, Хрис, че ще са разходките по протежението на романтични реки о0*.

Ще свършваме ли вече? И ти свършваш, така се разбрахме!

Аз да свърша с Косето, Косето да свърши или пък да свърша сам *така де, и с теб можем да свършим*???!!

Свършва.

Свършва втори път.

Свършва многократно.

Свършва над снимката на..
Отплеснахме се!

Айде стига свършвахме вече!

1 comment:

пътник said...

Ха, писах на Иво, но ти, Хрис... Абе, засечем ли се в скайп, то автоматично ще се прати... Чака, чака...

Всъщност, пиша не за друго, а за да знае целият свят, че с Иво не сте хора а някакви неземни форми на... Якост и прекрасност.

И поради това сте издигнати в култ. ^^

(Не писах толкова дълго, колкото мислех, че ще... Пропуснах да кажа "Мерси". Велики сте ^^)

PS: И внимавайте със свършването (=

PPS: Може да съм крехък и невинен младеж на 15 (от осем часа и тридесет и пет минути насам), но съм бил в Нътс и съм понаучил туй-онуй.

PPPS: Расте, расте (коментарът, хора, коментарът).

PPPPS: Винаги съм се оливал с Р-тата... Сори.