12.1.09

314. Have a nice..

drawing by toinjoints

Официално се обявявам за АНТИспестовница. Ето, от пет дена си повтарям "Пази си парите, пази си парите... за лаптома в края на месеца" и само с тия приказки си останах. Мхм. Днеска да ме пита човек за пет часа къде профуках 60 лева. Аз всъщност знам де, ама.. само глупави прищевки. После няма лаптоп и така. Да се науча веднъж за винаги, че не може да се разхождам с черни дупки за пари между пръстите. Ама ха!

(aма си имаме чанта и шал, и нов термус, и... значки! ..е добре де, не ми трябваха, ама!)

Иначе..
Зоти днес си продупчи езика. Водих я, че не искаше да ходи сама. И гадната Кейт (^^) през цялото време имитираше начина и на говорене. Ако сте слушали внимателно Сид от "Ice Age".. ами ей така говори Зоти в момента. Направо е убийствено. И си забравих жълтия балон в студиото.
Аз пък си намерих платно за спалнята в "Мухоморка" и след два дена, като си взема (вероятно последната от това работно място) заплата ще ида да си го купя, защото са го намалили от 70 на 50 лева. *щастлив*
Q10 пък е най - убийствената програма евър, в момента си пиша поста на нея и не мога да се нарадвам на звука от пишещата машина, rawr (благодарности на Слав за което).
Сега отивам да гледам "Bolt" (да бе, кого залъгвам, филма ще го пусна най - вероятно чак към 1 - 2 през нощта).

No comments: