18.3.08

208. Целувки от oнези,

...които не се постарах да обикна.

photo by: ladytwiglet

Ами аз... съм... ами себе си. A fool. И ако има нещо, за които наистина съжалявам в живота си, то това е... ами не успявам да разпределям вниманието си. Прехласвам се по едно и игнорирам друго, което вероянто се случва на всеки (със сигурност) и което сигурно е нормално, обаче. Абе гадно е, защото не става дума за неща, а за хора. Господи, сещам се за толкова много хора, които познавам ужасно бегло, а искам да познавам повече. Сещам се за толкова много, които съм игнорирала, заради други. И още толкова много, които просто съм зарязвала, защото нямам време или ми е криво и просто не ми се говори в момента. Това sucks. Яко. Много яко. Защото малкото време, което съм прекарала с тези хора, не бих разменила за нищо на света, а не правя нищо, за да прекарам още такива моменти с тях. Не е ли... идиотско? Или всички го правят? И всички ли толкова бързат, че изоставят познати и приятели за сметка на други. Мисля... че да. И то Е идиотско!Ама яко. А може би света е прекалено голям и хората са прекалено много. И висчки намират своите спътници. Аз просто не съм техния. Звучи егоистично успокоително. Хах.

Целувка за онези.

4 comments:

Nina said...

a аз все се каня да те поканя на разходка (:

Unknown said...

(: Давай...

fka.selkie said...

Всеки го прави, Хрис. ^^ Всмисъл, както веднъж беше казала Поли, приятелите не са константи.. както и тези, които ни заобикалят. В един момент може да ти е много яко с един човек, в друг момент да имаш нужда от друг(сори за ужасното повторени на 'друг'.. лол), с който да споделиш различна емоция ии.. нормално е. Но пак, хубаво е да се обновяват връзките със стари и забравени приятели, че после става по-трудно. ;)

sugarcult said...

Ама аз сериозно ли съм казвала преди, че приятелите не са константи?! Хей, аз съм била понякога много мъдра, нищо че не помня..
И аз съжалявам, съжалявам за много неща, но в такива случаи винаги си държа на мнението, че щом това е усетено и осъзнато, компенсира всичко останало. И за да не се впускам в дълги обяснения, ще кажа само.. не съжалявай, защото вярвам, че си била разбрана от "онези" и давай, както сама се посъветва..
Хъх, ако разбра нещо изобщо, де.