21.10.10

462. I wanna be your dog

today is about The Stooges...
"Търся любовта
абсурдна
наудобна
..."
Христослав Станков
(my new model)

Думи, за които съм абсолютно сигурна, че съм чувала/чела някъде другаде, преди да мярна профила на този dude във fb-то. И въпреки, че този пост няма да има нищо общо с любовта и кучетата, все пак трябваше да споделя.. напомням и че утре е петък и излиза новия клип на Hank Green във vlogbrothers, за които говорех повече вчера, тъй че чеквайте.

Аз сега се грея в компютърния клуб на НБУ-то, не за друго, а защото нямам никакво желание да излизам на тия "уж" 13 градуса (сто про са по-малко, макар че много ми се ще да вярвам на ZRock.) дето са навън, въпреки огромното ми желание да отида да центъра и да си купя едни плетени, сиви и дълги до лактите ръкавици - очевидно е, че ще го отлагам до последно (ама "до последно" в смисъл днес, а не "до последно" в смисъл, докато завали сняг). Шопингът напоследък ми се отразява все по-зле и то по простата причина, че всичко дето се въргаля по магазините става все по-хубаво и добро, връща се to the basics (а това винаги е добре) и всеки маниак на тема "бъди като нинджа с дебитната/кредитната карта" като моа, страда от липсата на достатъчно финанси във въпросната карта. *въздиш* Мъка. И разбира се, заплатата се превежда ЧАК другата седмица, което си е направо убийствено, когато се съпостави с факта, че открих палтото си за тази зима. С други думи, много страдам и чувството се подсилва от провалените планове за утре вечер, които сега трябва да кърпя по някакъв начин, защото не мисля да си остана у дома.

забравих си фотоапарата вкъщи.
идиот.

and don't forget to check my ivent in fb... The "Never Happened" Hour.
and also... I wanna be your dog.

1 comment:

зу said...

Аз минавам само да ти кажа, че се радвам, че отново пишеш. Беше замлъкнала по едно време и тамън започвах да се притеснявам..
само да ти кажа, че се радвам, че отново пишеш. Беше замлъкнала по едно време и тамън започвах да се притеснявам..

прегръщам.