20.10.10

461. *headdesk*

"Oh, Internet! What disturbing question won't you ask?"
John Green

За непросветените, Джон Грийн е известен американски писател и един от двамата братя, водещи известен влог в youtube, наречен vlogbrothers. За (ново)просветените, Isn't he awesome?!
И преди да започна да говоря за каквото и да е, искам да кажа, че абсолютно обожавам Ханк Грийн (John's cooler (in my opinion (the dude writes nerdy songs and plays them on his guitar!!!) brother, duh!), но тъй като всяка сряда излиза новото клипче на Джон, а днес се сряда, ще споделя, че просто съм все още моментно (този момент продължава цял ден) повлияна от видеото за жирафската любов и от жирафската тениска, която са пуснали в продажба.
So, John Green... от утре се впускам в някакво издирване на негови книги (3), усещайки абсолютната сигурност, че ще ги намеря някъде из центъра. За жалост съм почти убедена, че най-вероятно ще намеря само една от тях - Looking for Alaska, защото е най-известната му, понеже през 2006, благодарение на нея печели Michael L. Printz Award. Ще ми се обаче да докопам An Abundance of Katherines, книга, за която (няма да има spoilers) самия той каза само две изречения в едно от своите клипчета (от миналата сряда, мисля), с които не се хвалеше, а само отбелязваше, че някой си направил татуировка с една от формулите, които той измислил за книгата (isn't that totally AWESOME! (said with Barney Stinson's voice).

Абсолютно омишмашен пост, I know, but I kinda feel like миш-маш myself. Само исках да кажа, че трябва да следите канала на Ханк и Джон и зверски да ми съчувствате, защото за утре трябва да преведа 12 страници с технологии за боядисване на платове.

just kill me NOW!

1 comment:

Ивелин Георгиев said...

Как е на български заглавието на An Abundance of Katherines и продава ли се някъде?